FRØKEN ELINE'S NITTENÅRSDAG

Festantrekket mitt . Jepp, russebukse og fleecegenser og en meget søt ryggsekk om jeg får si det selv . Williammen var så fast bestemt på at vi måtte ha på oss buksen alltid, men jeg begynner å tvile . Noen som vet ? Jeg håper han tar feil, for jeg begynner å misslike buksen ganske sterkt allerede . Nå vel, vi dro uansett til Eline's casa for å dytte i oss tapas og kaker, drikke kanskje litt vel mye alkohol og i det heletatt feire bursdagen hennes med et smell . Etter fredagens events trodde jeg ikke jeg skulle ville ha i meg noe særlig med drikke, men så gikk én øl, to øl, tre glass vin og tjohei . Vi lekte drikkeleker, lo magemusklene støle og jeg hadde det i allefall helt herlig . 


2 kommentarer

Julie Sofi

22.04.2012 kl.14:38

Wow, jeg vet ikke hvordan du klarer det; men du får faktisk alltid et bra bilde av meg. Jeg var så klar for å se meg med de verste uttrykk nå. Også bare. åj, jeg ser bra ut. hmm. Kult! Angrer ikke på at jeg ble med ut selv om jeg var syk, nei! Alltid koselig med dere :)

Camilla

22.04.2012 kl.23:17

det er en knute å ha på buksa i hele russetiden (var hvertfall det før), men man trenger virkelig ikke det. jeg hadde den kun på skolen og hvis vi skulle møtes på kvelden, fordi den var så vond å ha på seg (selv med tights under). men så var jeg syk hele russetiden så jeg slapp å gå med den mye da...

Skriv en ny kommentar

Navigasjon

hits