MY TEA PARTY


THE MAGIC NUMBER OF 50 : Her er samlingen min. Alt fra mummikopper til bartekopper til vintage reklamekopper. Noen jeg spesielt vil dra frem er minnie-kruset fra Disneyland Paris og den rosemalte tekoppen med fat som jeg fikk av Eline og Kriss til bursdagen min. Også er jeg veldig glad i Snusmumrikken som jeg fikk av søte Camilla. Alt i alt telte jeg opp i overkant av femti krus, og flere skal det bli ! Jeg tok ikke bilder av absolutt alle, blandt annet glemte jeg helt to herlige fuglekrus vi fikk i gave fra Danmark. 
SETT : Som mammaen min sier, så er det ikke krus jeg trenger å bekymre meg for når jeg flytter ut ! Jeg elsker å bruke disse når jeg har besøk.
FAVORITTER : Her er mine seks favoritter. Peanutbutterkoppen min kjøpte jeg i en liten avsidesliggende butikk i gamlebyen Vance for omtrent ingenting. Froskekoppen er kjøpt på loppemarked og har ingen spesiell historie, men jeg bare elsker den. Lille My-koppen og hjertekoppen fikk jeg av William ved forskjellige anledninger, så de er selvfølgelig elsket. Starbuckskruset kjøpte lillesøster med til meg fra Krakow og bartekoppen kjøpte jeg da jeg var i London. 
MY TEA PARTY : Settet er kjøpt på Søstrene Grene for en stund tilbake. Fire krus med lokk, en tekanne og en sukkerskål. Herregud, jeg elsker å ha gjester !

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Navigasjon

hits