WHEN SICK

Watch Something. Denne gangen er det streptokokker og betennelse på begge mellomørene som gjelder, og jeg har vært hjemme en uke nå. Jeg er en veteran i å være syk, og ironisk nok er jeg den som hater det mest i verden. Hvem liker vel å være syk? Det er helt gørr kjedelig å sitte hjemme dag ut og dag inn, for dårlig til egentlig å gjøre noe som helst fornuftig. Men problemer er til for å løses - så jeg tenkte enkelt og greit å skrive en bli-litt-bedre-liste til dere. Første trinn, se på noe. En serie du elsker, en film du alltid har hatt lyst til å se. Her går det i NCIS om dagen, jeg er helt hektet. 

Produce Something. Denne For meg hjelper det veldig å ha noe å holde på med. Ligger jeg strak-ut, kjenner jeg øreverken så utrolig mye bedre enn om jeg har noe å henge fingrene i . Jeg er veldig glad i å fargelegge, det er så latterlig undervurdert. Prøv det ! De siste dagene har jeg produsert bildet over også, og ble oppriktig fornøyd. Og ikke tenk på å gjøre noe fornuftig som lekser eller jobb en gang, det blir bare tull og tøys.

Read Something. Lesehest har jeg alltid vært. Og igjen, har du tankene et annet sted kan du presse bort smerter! Nå om dagen er det A Song of Ice and Fire jeg gjemmer meg bort bak. Jeg som leser så masse, spesielt når jeg er syk, må ha en serie å lese for å holde det gående. Anbefales !

Buy Something. På tirsdag måtte jeg en tur på skolen for å ta to stk prøver. Det gikk helt elendig, så jeg kjøpte en liten trøstegave til meg selv. Den kostet 20 kroner, har bart og er høyt elsket. 

Drink Something. Te. Te, atter te. Dette tipset kommer vel ikke som noen overraskelse på noen? Omgangsyke, ørebetennelse, fylleangst, kjærlighetssorg - te hjelper på alt. Så her sitter jeg, med fargesaker ut over det hele, bøker og serier stablet, tesmak i munnen og PCen i fanget mens jeg titter på alt det spennende jeg skal kjøpe, smake, høre, se når jeg blir frisk. 

 

// Giving some tips on what to do when sick, and how to have a better time. Basically watch series, draw, knit or whatever, read books, buy something nice for yourself, drink alot of tea and dream away.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Navigasjon

hits