objects

JÄGERMEISTER


Had completely forgotten about these stillife's I shot for my best friend´s birthday present.
I used HDR photography with about five different exposures.

16.03.2015

DECK THE HALLS

10.12.2013

0 6 1 2 2 0 1 3


Our tree is up, and I will show you more tomorrow. Ah, christmas, how I´ve missed you ♥

06.12.2013

0 1 1 2 2 0 1 3

Første desember. Oh joy ! Jeg er så svak for julen at det i grunn er litt flaut. Både mannen min og minstemann har fått godterikalender, jeg har pyntet litt, vi har fått tatt bilder til julekort, og alle tre har vært og sett på tenningen av julegaten i Lillestrøm. Akkurat slik en første søndag i advent og første desember skal være. Flere bilder kommer når gavekalenderen min, julestjernene og juletreet er på plass i leiligheten. William synes jeg er helt gal, men sånn er det å være en desembersjel. 

01.12.2013

DECORATIONS


One of the purkes of having my own apartment is buying decorations Ingvild style (subtext; no one else likes). For a Christmas freak like me, this part is awesome !

08.11.2013

CHOCOLATE

M   F/1,8   1/200SEC   ISO200   →    Canon 350D   Canon Lens EF 50mm f1,8   Canon Speedlight 430EX 2

29.07.2013

ART

Painted this. I love owls.

24.05.2013

LITTLE MISSY

Spending the weekend at my dad´s place once again,
and as usually I love the company of this little missy and her big brother dog.

04.05.2013

FOR MY VALENTINE

11.02.2013

MY CURRENT MOOMIN COLLECTION

MY CURRENT COLLECTION OF MOOMIN MUGS
1. Snorkmaiden, Hemulens, Mymble

2. Primadonna´s horse, Moominpappa, Sniff, Moominmamma

3. Fuzzy, Moomin, Stinky, Snufkin

4. Little My, Muddler, Winter Forest, Police

5. Thingumy and Bob, Lovemug, Mymble´s mother, Tooticky

6. Groke, Fillyjonk, Hattifattiners

29.01.2013

STOP ALL THE CLOCKS

Stop all the clocks, cut off the telephone, Prevent the dog from barking with a juicy bone, Silence the pianos and with muffled drum, Bring out the coffin, let the mourners come.
 Let aeroplanes circle moaning overhead, Scribbling on the sky the message He Is Dead, Put crepe bows round the white necks of the public doves, Let the traffic policemen wear black cotton gloves.
 He was my North, my South, my East and West, My working week and my Sunday rest, My noon, my midnight, my talk, my song; I thought that love would last for ever: I was wrong.
 The stars are not wanted now: put out every one; Pack up the moon and dismantle the sun; Pour away the ocean and sweep up the wood. For nothing now can ever come to any good.

written by w.h. auden
One of my favorite poems, and it just so happens that it matched todays photo perfectly.

03.01.2013

ADAGIO


I går kveld holdt vi konsert i Lillestrøm Kirke. Med tente lys og julemusikk var det ikke så ille å tilbringe en fredagskveld i kirken allikevel. Lillesøster var solist, og fikk stor applaus fra en full sal etter at hun spilte Adagio, andre sats av Mozarts klarinettkonsert. Det er et fint men vanskelig stykke som blir spilt blandt annet på prøvespill for musikkhøyskoler. Med hjem fikk hun denne fantastiske buketten. // Yesterday we held a concert in our local church. With lit candles and christmas carols, spending friday night in a church was not so bad after all. My little sister played Adagio as a soloist, and recieved great applause and these flowers as a gift. 

15.12.2012

GLEDEN AV Å GI

Julekort er sendt ut, og etter et aldri så lite helvete på storsenteret, er årets julegaver nesten i boks for vår del. Som vanlig gjør vi det mest mulig miljøvennlig (vi i betydningen en bestemt Ingvild og en samtykkende Willy), og pakker gaver i gråpapir, gaveposer og esker. I år fant vi igjen gaveposene vi fikk i fjor, og når flere gjør slikt blir det ikke fire søppelsekker med uresirkulerbart papir på julaften.  Vi kjøpte billige oppbevaringsbokser fra Søstrene Grene, pakket gaver på måter så bokser og gaver kan brukes igjen og i det heletatt som vi pleier. Nostalgien slår alltid til for fullt i meg når julen banker på, og selv om lommeboken har fått seg en trøkk er jeg fornøyd! 
// Christmas cards have all been sent, and after much time and money spent, almost all of our Christmas gifts are wrapped and ready for shipping. As always, we (meaning me and my consensual fiancé) are trying to protect the environment, and have wrapped all our gifts in gift bags and boxes that can be used again. Some gifts are wrapped in brown paper so that it can be recycled instead of trown away at Christmas Eve. I always get even more nostalgic than usual at this time of year, and even though my wallet physically hurts, I´m quite happy with myself. 

10.12.2012

SHELF #2

29.11.2012

SHELFI adore our new shelf. 

27.11.2012

1 4 1 1 2 0 1 2

Happy birthday mom

14.11.2012

297 RED PASSION

 

21.10.2012

Señorita

07.10.2012

DRØMMEFANGEREN21.09.2012

MY TEA PARTY


THE MAGIC NUMBER OF 50 : Her er samlingen min. Alt fra mummikopper til bartekopper til vintage reklamekopper. Noen jeg spesielt vil dra frem er minnie-kruset fra Disneyland Paris og den rosemalte tekoppen med fat som jeg fikk av Eline og Kriss til bursdagen min. Også er jeg veldig glad i Snusmumrikken som jeg fikk av søte Camilla. Alt i alt telte jeg opp i overkant av femti krus, og flere skal det bli ! Jeg tok ikke bilder av absolutt alle, blandt annet glemte jeg helt to herlige fuglekrus vi fikk i gave fra Danmark. 
SETT : Som mammaen min sier, så er det ikke krus jeg trenger å bekymre meg for når jeg flytter ut ! Jeg elsker å bruke disse når jeg har besøk.
FAVORITTER : Her er mine seks favoritter. Peanutbutterkoppen min kjøpte jeg i en liten avsidesliggende butikk i gamlebyen Vance for omtrent ingenting. Froskekoppen er kjøpt på loppemarked og har ingen spesiell historie, men jeg bare elsker den. Lille My-koppen og hjertekoppen fikk jeg av William ved forskjellige anledninger, så de er selvfølgelig elsket. Starbuckskruset kjøpte lillesøster med til meg fra Krakow og bartekoppen kjøpte jeg da jeg var i London. 
MY TEA PARTY : Settet er kjøpt på Søstrene Grene for en stund tilbake. Fire krus med lokk, en tekanne og en sukkerskål. Herregud, jeg elsker å ha gjester !

19.09.2012

AND THE EVENING WENT BY

04.07.2012

GRADUATION

Mens dere ser dette veldig enkle og etter min mening ganske så stilige fotografiet er jeg forhåpentligvis trygt fremme i Gøteborg med korpsfolk på alle kanter.
Dere kan fortsette å stille spørsmål, så svarer jeg så fort jeg kommer hjem ! Don't be shy, jeg er ikke så høytidlig av meg altså.

24.06.2012

CUPS


17.04.2012

Navigasjon

hits