questions

SOME QUESTIONS

Var dere i Camden Lock? Hvis ikke så anbefaler jeg virkelig å dra dit neste gang du er i London !
Nei, det rakk vi dessverre ikke, men jeg skal absolutt prioritere det neste gang jeg reiser til den fantastiske byen. 

Hvordan fikk dere kjøpt øl og vin? Er ikke det 21årsgrense?
Jeg mener det er attenårsgrense, men det står så mye forskjellig rundt om. Uansett så fikk vi da kjøpt både øl og vin uten problemer på både resturanter og barer, men det har kanskje noe med utseende og oppførsel å gjøre. Det var i allefall ingen som reagerte, og vi viste ikke legitimasjon. 

Hvor bodde dere? Noen steder å anbefale?
 
Vi bodde på et koselig trestjernershotell i Bayswater, kalt Central Park Hotel. Det var ikke noe voldsomt til luksus, men det var pent og rent, nok plass til to stykker, bar og resturant på hotellet og generelt god service. Målet vårt med å dra til London var å få sett så mye som mulig, og da ligger vi jo ikke og drar oss på rommet hele dagen uansett. Så et trestjernershotell er absolutt å anbefale hvis du vil ha et billig sted å sove, men samtidig ikke vil ha teppegulv på badet og kakerlakker bak sengen. 

Hva vil du anbefale å besøke i London?
Alt det vi gjorde egentlig. Spise frokost på små koselige caféer, bruke god tid på å handle fra seg, rusle i smågater, og selvfølgelig se landemerkene. Et must er uansett å bruke noen timer på disse hop-on-hop-of-bussene. Da får du virkelig sett hele London samtidig som du slipper å gå deg ihjel, bruke tusen år på tubes og tog og slikt. Man rekker aldri å gjøre så mye som planlagt, men vi rakk det viktigste syns jeg. Se London turen vår, del 1 og del 2

Kan du lage et innlegg om tatoveringene dine? Med bilder av alle, og hvorfor du tok de/hva de betyr for deg?
Det har jeg allerede gjort , og du kan lese det her. Har i tillegg oppdatert det , så nå er det bare å titte !

Hva slags kamerautstyr har du?
Det begynner å bli litt det skal jeg si dere ! Stolt av det er jeg også. Foreløpig har jeg et Canon 500D kamerahus, et Sigma EX 30mm f/1,4 objektiv, et Canon EF 50mm f/1,8 , et Sigma 70-300 mm f/4-5,6 DG med macrofunksjon, et Benrostativ med kulehode, diverse filtere, en Aparture remote controle og to kameravesker. Mitt neste kjøp blir mitt første supervidvinkel, og jeg tenker jeg går for et Sigma 10-20 mm f/4-5,6 EX ettersom jeg er like forelsket som en fjortiss i en badass gitarist eller Justin Bieber. I tillegg samler jeg på eldre kameraer, og har fem-seks stykker så langt. Må forresten oppdatere innlegget mitt om det snart også . Æh.

Har du kommet i mål med innlegget/teksten du nevnte for en stund siden, om selvskading?
Nei, dessverre. Jeg bør egentlig holde kjeft om slikt før det står sort på hvitt i et publisert innlegg, men det klarer jeg vel aldri, hva? Nei, jeg begynte så smått på det og kom liksom aldri lenger, som med omtrent femti andre utkast. Hvem vet? Kanskje jeg får litt inspirasjon når jeg sitter i tretti pluss i France.

Er den ene skoen på bildet tatt bort ? Er interressert i foto selv, så jeg ser litt mer enn det andre ser.
Nei, jeg tror den (mulig noe uheldig) har rotet seg inn bak gresset der. Men det er ikke jeg som har ordnet på dem, så det vet jeg ikke.

12.07.2012

Navigasjon

hits