wedding

THE WEDDING PART 4
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

A little bit of the official wedding photographies. I could not be more satisfied ! 

09.02.2014

THE WEDDING PART 3

Etter sermonien og de offisielle bryllupsbildene var det tid for middag. For å få budsjettet på et kontrollert nivå, ba vi alle gjestene ta med én rett til koldtbord - stor suksess. Pappa, jeg, William og forlovere holdt våre taler under middagen; det ble mye følelser fra alle kanter. Det slo meg hvor utrolig heldig jeg er med så mange mennesker rundt meg som virkelig elsker meg. Lykkeliten. Etter en deilig middag (ja, jeg spiste som vanlig mest av alle) var det "offisielle" programmet over, og vi surret rundt, pratet med alle om alt mulig og hadde det stas. Jeg så for så vidt ikke så mye til mannen min, men sånn er det vel bak kulissene. Vi var utrolig heldige med været, og det virket som om folk hadde det fint. Kaffegjestene var invitert til klokken syv, og vi ble brått flere. Fotografen vår er en mann for sin jobb, og han rigget opp studio i andre etasje, hvor gjestene kunne gå og ta bilder. Så var det jo alt som skal til; oppskjæring av bryllupskake, gaveåpning (stas!) og mingling. Strømpebånd-biting, brudevals og kast av brudebuketten var noe vi glemte slæsh droppet, men jeg syntes da det ble bra allikevel. Vi fikk forresten masse flott, blandt annet felles servise, penger og et helt fantastisk maleri som søsteren min har malt. 

Mamma og Pappa har vært helt fantastiske gjennom dette og arrangert omtrent nitti prosent av hele greia. Jentene mine har vært støttespillere fra oven, og henholdsvis giret meg opp og roet meg ned som seg hør og bør. Og ikke minst William, den flotte mannen min, som ikke bare har ordnet en god del, men lar meg være en del av hans liv fremover. Igjen - jeg er heldig. Og nå, står bare hele livet forran oss ! Sykt.

After the ceremony and the official wedding photos, we had dinner. We arranged for every family to bring one dish, and not only did we save alot of money, it was indeed successfull. My dad, me and my maid of honor, my housband and his best man held our speeches, and the feelings were overwelming even for me. It suddently hit me how extremely greatful I should be (and am) for all the people I have that really care about me. The weather was beautiful, and all the guests (and of course me and my man) seemed to have a great time. We cut the cake, opened the gifts but dropped out on the wedding dance and a couple of other traditional stuff - all well, I guess. We did get alot of awesome gifts by the way, like the stunning painting my sister made for us. Gosh. I do want to thank my mom and dad for arranging all this, my girls for holding me in this arrangement, and my wonderful husband for letting me share my life with him. Now, our whole life is approaching us ! Sick. 

all photos are taken by Stig Mortensen

31.10.2013

THE WEDDING PART 2
Etter timer med vin, champagne, pizza for guttas del, sminke og det som hører med, skulle vi vies. Vi valgte (sjokkerende nok) en humanetisk vigsel. Dette er ikke det samme som å gifte seg på rådhuset som mange tror. Det er veldig likt vielse i kirke, med fokus på menneskeverd og likestilling i stede for Gud og slikt. Vigsleren vår fra HEF, Kaja var helt fantastisk. Hun har hjulpet oss med alt mulig som absolutt ikke står i hennes stillingsbeskrivelse, svart på teite spørsmål and so on. Talen hun skrev til oss var virkelig personlig, og hun gjorde i det heletatt en plettfri jobb som både støttekontakt og vigsler. 

Vi jentene ble hentet av superonkelen min og kjørt til Doktorgården i Lillestrøm hvor hele kalaset skulle foregå. Across the Stars fra Star Wars var vår inngangsmarsj, og da musikken begynte gikk fetteren og kusinen min sammen med fine nevøen min opp trappene og inn. Etter fulgte jentene mine, før jeg og pappa kom til slutt når musikken svellet opp. William sitt ansiktsutrykk var uforglemmelig. Han ville nemlig til min store frustrasjon ikke se noe jeg skulle ha på meg før selve dagen, og da jeg så reaksjonen hans var det absolutt verdt det. Vigsleren ønsket velkommen, holdt talen sin til oss, før sangen vår The Call av Regina Spektor spiltes. Så skulle vi si løftene våre. Mine var å reise verden rundt med William, se ting, leve og le med han, og at han er solen og stjernene mine. Han sa sine løfter til meg, før vi satte ringene på hverandre og vi og forlovere skrev under på vigselspapirene. Jeg trodde ikke jeg skulle ta så tungt på dette, men stemningen var til å ta på, og både jeg og W ble egentlig helt satt ut av hvor dypt det var. Det er merkelig, hva, hvordan tradisjon slår beina under deg ? Vi ga hverandre våre ja (Mini sa nei! og det tok all selvkontroll i verden å ikke begynne å le) , og så var det gjort. Vi var mann og kone. Utgangsmarsjen vi hadde valgt var Harry in Winter fra Harry Potter. Vi gikk ut og ble møtt med såpebobleblåsing, tårevåte ansikt og ti tusen klemmer og gratulasjoner. Jeg var lykkelig, og enda bedre: lykken lyste i ansiktet til den nye mannen min. 


After hours with makeup and alcohol to calm the nerves, my uncle showed up to drive us to the place we were to get married. We chose a non-religious wedding, that focused on respect and rights rather than God and that stuff. The woman who married us has helped us alot during this whole thing, and wrote the most beautiful speach to us. Then we said our vows, put on each others rings, signed the marrige pact and kissed. When we came out, people cried, laughed, hugged. Bubbles were everwhere, and I felt pure happiness - even better; the joy on my new husbands face was plain for everyone to see. 

all pictures by Stig Mortensen

15.10.2013

THE WEDDING PART 1
all photos are taken by Stig Mortensen 

13.10.2013

BEFORE THE EVENT

Fotografbildene har ikke kommet enda, men jeg har en liten slump selv. Kvelden før bryllupet dro jeg og jentene mine ut og spiste. Vi fortsatte kvelden med den gode kombinasjonen vin og tale-skriving hjemme hos Eline og la oss ganske langt ut på natten. Da jeg ble vekt av en Maren som krøp opp i sengen var jeg ikke helt pigg, men nervøsiteten var i allefall ikke til stede. Morgenen var treg, vi surret rundt før vi dro til Maren for å gjøre oss i stand. Mer vin, mascaraer, løsvipper, rettetenger, parfymer, sminkekoster and so on var over alt og The Fox gikk på full guffe. Vi koste oss ! Fortsettelse følger. 

The pictures from the photographer has not yet arrived, but I shot some pictures before the event. The night before, we went out to a resturant and ate flawless food. We spent the night at Elines´, drinking wine. The morning after, we went to Marens´ to get ready; More wine, mascaras, eyelashes, perfumes and so on everywhere. We had so much fun. To be continued. 
17.09.2013

TODAY IS THE DAY

Wish me luck.

13.09.2013

MY BACHELORETTE PARTY

Endelig skal jeg fortelle dere om mitt fantastiske utdrikningslag ! Jeg ble vekket klokken halv tolv av en veldig opphauset Maren; "Ingvild, det er utdrikningslaget ditt !" Etter en fuktig fredag på byen hadde visst svaret mitt vært "....Faen!" , noe alle syntes var rimelig morsomt - alle unntatt meg. Humøret snudde for så vidt kjapt da jeg kom ned til et ferdigdekt bord, samt en Maren hvis humør smitter over på meg lett. Deretter var det duket for Cava-frokost. Vi tømte fem flasker champagne før klokken var to.


Etter en helt herlig frokost med melon, repareringsalkohol, god kaffe, baguetter og ekstremt blide mennesker, skulle jeg avgårdet til mitt såkalte Happy Place. Når man har en venn som Maren, da vet man aldri hva man har i vente, så jeg skal innrømme at jeg var noe (jælla) nervøs på forhånd. Men jentene mine hadde slått på stortrommen, og mitt happy place var en og en halv time med aromaterapi og fotmassasje på et thai massasjested. Himmel, hvor godt det var ! 

Vel tilbake hos Maren var stemningen på topp (med fem tømte flasker i minnet), og jeg ble kledd ut som en annen idiot - nett som det skal være. 

Tequila gavelek tror jeg er på topp ti over verste ting som har skjedd meg. Jeg kaldsvettet, hadde gåsehud og gråt mens jeg helte nedpå shots hver gang jeg gjettet feil angående gavene. De syntes faktisk så synd på meg at jeg fikk slippe etterhvert. Takk og lov. 


Etter Marens iherdige og vellykkede forsøk på å få meg til å se ut som Cowboy-Laila fra helvete, dro vi ut i Lillestrøm. Med min flaks var det selvsagt bydag i sentrum, og jeg tror vi kan la detaljene ligge akkurat der. Det gikk i allefall jevnt og trutt i alkohol, og tilstandene deretter. meg og mine to herlige forlovere

Etter å ha gjort sitt beste (og igjen lykkes) på å kaste verdigheten min i grøften, dro vi og spiste på Casa Mia. Jeg og Anders spiste vår egen kroppsvekt i mat, og folk lo faktisk av hvor mye det gikk med. Men herre min hatt og min frakk hvor godt det var ! Vi trillet tilbake til Maren alle mann. Kvelden ble avsluttet der, med kortskalle, om mulig enda mer alkohol og latter som hørtes til alle naboene. Mine tre muskiteer (Lillesøster, Maren og Eline) gjennom dette bryllupskaoset slo virkelig på stortrommen. Jeg fikk det flotteste utdrikningslaget jeg kunne bedt om, og jeg la meg med en følelse av hvor heldig jeg er som har slike mennesker i livet mitt. 

// The pictures I think worthy of showing you guys from my Bachelorette Party. The morning started with champagne and breakfast. We emptied five bottles before noon, and the mood matched it. With my best friend Maren in charge, you never know what you´re gonna get, but she did one hell of a job arranging this thing ! I got an hour of aroma therapy and half an hour with foot massage. I drank tequila (the worst part of the day), I opened presents, we ate our own body weight in food on Casa Mia and drank even more into the dark hours. My three bridesmaids during this wedding chaos has done everything for me ! I went to bed good and drunk, thinking of how lucky I am to have these wonderful people around me.

26.08.2013

1 7 0 8 2 0 1 3

Yesterday, my bachelorette party took place ! Christ, I had so much fun. I´ll of course show you more pictures later. Oh, and I have the best friends ever !

18.08.2013

BRIDAL SHOES CHECKLast week my bridal shoes arrived. I have to admit, I´m starting to look forward to it. In these; all eyes on the bride !

27.06.2013

HONEYMOON IN ASIA

Hit skal vi altså på bryllupsreise. Alle bildene er hentet fra Ving, der vi bestilte rutefly og hotell. Koh Samet er en liten øy med veldig lite turisme, og stort sett bare lokalbefolkning. Det er også et naturreservat, midt i mitt hjerte ! Vi reiser tjueførste september, altså ca en uke etter bryllupet og skal være i Paradis i to hele uker. Vi reiser til Bankok, og tar oss derifra med buss og båt for å komme oss ut på øyen. For å shoppe og dra på utflukter som Floating Market og Buddha Temple må vi inn til fastlandet. Hotellet er utrolig fint (det ser dere vel) , og vi skal bo i privat bungalow stranden med badekar på verandaen og alt - se tilbyr gratis spa og massasje i  verdensklasse og masse forskjellige gourmetresturanter på hotellet. Thaier er også noen av de flotteste og koseligste folkeslagene jeg vet om, så service skal det ikke stå på tror jeg. Ser det ikke helt fantastisk ut? Jeg gleder meg så masse at det kribler i hele meg !

// This is where were going for our honeymoon !!! Koh Samet is a little island outside of Thailand with next to none tourism at all. We will travel a week after our wedding, and stay there for two whole weeks ! I have already planned some tours for us to go to while we´re there, like the Floating Market and Buddha Temple on the main land. The hotel is absolutely amazing, with private bungalows on the beach, with bathtubs on the terrace and free spa, loads of resturants and so on. The Thai People are all so kind too - ah, I can´t wait ! Just looking at theese pictures makes my tummy ace for traveling !

13.05.2013

WEDDING INVITATIONS
The invitations arrived. I designed them myself because we did not like any of the designs the website offered. We have the text shown on one side and our picture on the other. "My sun and stars - moon of my life" is our nickname for each other, from Game of Thrones. Also, I designed our monogram to decorate all sorts of stuff - name cards, seremony program and so on. Everything works out after all - victory. 

21.04.2013

WEDDING APPAREL


1 ALL NESSESCARY PAPERWORK FOR CHANGING OUR NAMES HAS BEEN SENT.
I CAN´T WAIT TO BROADCAST MY NEW MIDDLE NAME ! AWSOMENESS OVERLOAD

2 THE DRESS AND MY HAIR STUFF ALL READY, SHOES TO BE ORDERED

3 DISCUSSING OUR HONEYMOON DESTINATION LIKE TWO CRAZY PEOPLE

4 STARTING TO GET A HAND OF THE BORING STUFF LIKE THE FOOD AND THE ECONOMY

5 INVITATIONS ORDERED, AND SOON TO BE SENT TO FRIENDS AND FAMILY

6 BRIDESMADES, GROOMSMEN, TOASTMASTER, ARTIST AND SO ON ARE EXITED AND ALL12.03.2013

ARRIVAL OF THE WEDDING GOWN

31.01.2013

OUR AUTUMN WEDDINGDe fleste har forstått det, og Eline spredte nyheten som ild i tørt gress: Vi skal endelig gifte oss. I sommer bestemte vi oss for at nå var det på tide å få i stand kalaset, men vi har ikke sett behovet for å fortelle alle og en hver før nuh - nå begynner nemlig ting å falle litt på plass. Fredag den trettende september blir vi mann og kone på ordentlig, i et personlig og sjarmerende vintagepreget lite høstbryllup. Jeg kan fortelle at vi blandt annet har Star Wars-musikk som inngangsmars og at vi har funnet på et helt eget etternavn vi skal bytte til. Originalt og unikt, som oss. Lokale, sermoni, kokk, kjole, sko, forlovere og "bridesmades and groomsmen", innbydelser og diverse stæsj er ordnet, jeg er faktisk overrasket over hvor flinke vi har vært så langt ! Noen planleggere har vi aldri vært, så dette kan jo bli riktig spennende, høhø. Eline fikk bridezilla-genene som jeg ikke ble tildelt, hun tipset meg blandt annet om boken over, så nå har jeg en hjelpende hånd og en bok jeg hater for alt den har husket og ikke jeg. Kjolen er helt sinnsyk, og jeg skal vise den så fort jeg får kloa i den selv. Jeg skal selvsagt kle meg i stylter/syke sko/ingvild-sko/herreguuud/skyhøye hæler som forskjellige bekjente kaller min skostil, et av bordello-parene ovenfor blir mine svært uortodokse brudesko. Ellers kommer jeg ikke til å skrive så voldsomt mye om dette her. Nervene kommer kanskje etter hvert, men foreløpig tar jeg det hele med knusende ro. Det blir nok braaa. Jeg skal tross alt gifte meg med min beste venn og den kjekkeste karen jeg vet om.
// as many of you already figured out; we´re finally getting married. During the summer we decided to start the preparations for a vintage autumn wedding. Friday the thirteenth of September is the date, and place, cook, ceremony, wedding dress, invites, made of honor and best man have been arranged. I´m quite surprised actually, neither of us are the organizing types. My best friend Eline stole all the bridezilla genes, so she´s been helping me a lot lately and her and my new wedding planner has already mentioned alooot of things Iv´e forgotten about. Ah, well. My dress is absolutely crazy, and I will show you as fast as I get it myself. Of course I will also be wearing super high heels as you see on the bordello-pictures. Our wedding will be quite special, we will for example use a Star Wars theme as bridal march and change our last name to something we choose ourselves. Original and personal ! Everything will be fine; I am marrying my best friend and the most handsome guy I know.

08.01.2013

WINTER WEDDING 2


07.01.2013

WINTER WEDDING

A couple of pictures I took at a wedding yesterday. My first wedding ever, so I was quite exited about that too.
Everything was so beautiful, and I am proud to have been there. Thanks to my little sister and wonderful assistent,
and congratulations to the happy couple !  

23.12.2012

Navigasjon

hits